От тук - от там...
awbs.alle.bg

Цветът на косата на вашия партньор

Колкото и да е чудно цветът на косата също има значение при избора на партньор.И то голямо.Когато избирате човека за вас не забравяйте кой цвят коса най- много подхожда на вашия.Говорим за естествения цвят на косата, а не за боядисаната.

 

Кестенява- кестеняв.Отношенията ви са обречени на безкрайни дрязги и конфликти заради недостатъчна разумност и уравновесеност.Ако не се разберете взаимно, може бързо да се разделите.

 

Кестенява- чернокос.Отношенията помежду ви се запазват незнайно как, но обидите и любовните разочарования ще са ваши чести „гости”.Ще трябва да се примирите с нрава и желанията на своя избраник и няма да скъсате първа.

 

Кестенява- червенокос.Отношенията ви ще приличат на бурно море, но всеки път нещата ще си идват на мястото.Ако успеете да се въздържите и да запазите самообладание, ще запазите отношенията с червенокосия си приятел, но все пак не очаквайте семейно щастие, тъй като конфликтите възникват като гръм от ясно небе и решаването им е много трудно.

 

Кестенява- светло рус.Вашите отношения са светъл остров на любовта и разбирателството.Всичко неясно ще решавате спокойно, без да оставате в душата на другия злоба и гняв.Само внимавайте с промените в настроенията на своя приятел, тъй като при него могат да възникнат и нови желания, които да ви огорчат.

 

Кестенява- русокос.Вие ще имате не само щастлива романтична връзка, но и здрав брак.Може да не се съмнявате в предаността на партньора си.Няма да имате повод за обиди, сълзи и ревност.

 

Чернокоса- кестеняв.И двамата сте капризни и егоисти, тези черти на характера ви ще се превърнат в сериозна пречка за вашите отношения.Ако проявявате повече търпимост един към друг и успявате да решавате проблемите с шега, тогава ще запазите приятелството и любовта си за дълго.

 

Чернокоса- чернокос.Вашите отношения ще бъдат краткотрайни и трудни, понеже когато се налага не умеете да си правите взаимни отстъпки.Край на връзката ви може да сложи внезапна ревност и недоверие, от които и двамата няма да успеете да се отърсите.

 

Чернокоса- червенокос.Предстоят ви трудни, напрегнати отношения, в които никой не се съгласява и не отстъпва на другия.Демонстрирайки своята гордост, вие ще се отдалечавате един от друг и ще се разделите завинаги.

 

Чернокоса- светло рус (блондин).Постарайте се по- бързо да укрепите взаимоотношенията си, тъй като имате много добри перспективи.Макар понякога връзката ви да се помрачава от невъздържаност и избухливост, в нея никога няма да има подлост и фалш.

 

Чернокоса- русокос.Очакват ви изтощтителни взаимоотношения, в които русият ви приятел ще е страдащата страна, а чернокосата дама ще упорства със своите интереси и възгледи.Ако все пак успеете да постигнете разбирателство, ще създадете добро семейство.

 

Червенокоса- червенокос. Всеки от вас ще се стреми да заеме водещата роля и ще трябва непрекъснато да предприемате стъпки за уравновесяването им.Подобна връзка ще отнеме много  сили и нерви.Дали си струва?

 

Червенокоса- чернокос.Трудно е да се разбере кое ще е доминиращо в тези отношения.Те са почти невъзможни.Ще има евентуална взаимна страст и добре развитата  интуиция няма да позволи на бурята да ви връхлети, да стигнете до скъсване.При всички случаи животът ви ще е като върху кратер на вулкан.

 

Червенокоса- кестеняв.Тази двойка винаги ще намира път към компромиса, ще проявява гъвкавост и ще запази връзката си дори когато това изглежда невъзможно.

 

Червенокоса – блондин.Помежду им могат да възникнат  прекрасни приятелски отношения, но не повече.

 

Червенокоса- русокос.Отначало взаимоотношенията ще изглеждат безперспективни, обречени на провал, но мъдростта, предвидливостта и вътрешният глас ще ви помогнат да си паснете толкова добре, че бракът ви да стане щастлив.Най-голямата опасност, която ви дебне е завистта на познати и близки.

 

Блондинка- блондин.( светло руси).Помежду ви могат да се развият великолепни отношения и вие ще се допълвате чудесно.В приятелството и брака ви очакват радост, разбирателство и щастие,уют и охолство, които ще пазите и ще цените.По- добър съюз не може да се желае.

 

Блондинка- чернокос. Хора с такива цветове на косите не са един за друг.Няма да изживеете прекрасна любов и щастлив брак.Ако вече  сте се срещнали, по- добре се разделете докато е време.

 

Блондинка- кестеняв.Хората хем ще се радват, хем ще завиждат  на отношенията между тези двама души.За да избегнете завистта, която може да ви донесе доста неприятности, не изразявайте чувствата си пред околните.Вашата двойка ще се радва на щастлив и хармоничен брак.

 

Блондинка- червенокос.Необикновена и много чаровна двойка, която създава около себе си аура на добро и покой.Очакват ви семеен уют и деликатни взаимоотношения.Единият партньор винаги ще помага на другия и в радост и в мъка.

 

Русокоса- русокос.Очаква ги трудна любов и не по-малко труден брак.Виновни за всичко могат да са личните интереси, които никой от двамата няма да пренебрегне в името на взаимното уважение, любовта и щастието.

 

Русокоса- кестеняв. При вас са възможни разногласия и чести спорове, но те ще завършат с приятна любовна връзка и здраво семейство, благодарение на способността на кестенявия винаги да намира изход от сложната ситуация.

 

Русокоса- чернокос. Тази двойка ще е щастлива, тъй като брюнетът ще положи  всички усилия, за да запази вашата любов и вярност.Това е възможно само в случай, че изпитвате взаимни чувства.Без любов отношенията ви ще бъдат краткотрайни.

 

Русокоса- блондин.Очаква ви дълга любов и щастлив брак.Вие винаги се разбирате, ще имате хармонични отношения, покой и уют.

 

Русокоса- червенокос.Очаква ви любов и щастлив брак, а червенокосият партньор ще направи всичко, за да го осигури материално, с което още повече ще заздрави вашите взаимоотношения.

Изпрати
В момента разглеждате олекотената мобилна версия на уебсайта. Към пълната версия.